11 Şubat 2011 Cuma

şimdi sigara almaya iniyorum.

iyi biriyle tanıştım.iyi biri olmasının dışında hiçbir özelliğinin olmaması.ama yine de görüşürüm. güzel bir kız ve yakışıklı bir oğlan. iki kişiler. ben birini tanıyorum.
dün hesabı ödemeden kaçamadık. "aa ezgi gidiyor musun?" sorusuna "yoo burdayım daha ya ehe" diye cevap vermek zorunda olmak ve hesabı ödemek.ki ben bile ödememek çünkü o kadar param olmamak.üstelik hesabın büyük bir kısmı bana ait değil. bilmiyorum, bazen oluyor. bazen olmuyor işte.

ben uzun zamandır neden bir şeyler yazmadığımı anladım.
çok fazla insanla görüşüyorum ve sürekli ama sürekli ama sürekli ve sürekli ve sürekli konuşuyorum ve anlatıyorum. bir şeyler işte. içki içmekten nefret ediyorum. ama içkili olmayı çok seviyorum. sonrasını da hiç sevmiyorum. sadece içkili olmayı seviyorum. işte o belki 3-4 belki 5-6 saatlik müddeti seviyorum. o sırada aklımdan geçen her şeyi yaptıran cesaret. çok güzel. beynimden akıyor bir şeyler. bazen elimde bardak, katların arasında dolaşıyorum. bazen yakışıklı çocuklar görüyorum. sigara içmeye bahçeye çıkıyorum. çakmağım hep vardır ama yine de birilerinden ateş istiyorum. konuşuyoruz. ben bir yerde düşüyorum.

eve gelip uyuyorum. sabah kalktığımda yaptığım ilk şey de dizlerime bakmak oluyor.

ben galiba kerevizleri patates sanıyorum. o yüzden böyle oluyor. yani kereviz sevmediğimden değil de, patatesi kerevize tercih ederim açıkçası. neyse, öyle işte.

bir de bugün, içinde saç bulduğum yemeği yedim.zorla zorla yedim. ay şimdi bile midem bulandı. bir de yerken düşün dicem ama yerken evlilik programı izlemeye dalmıştım. seren serengil' in saçlarını da aşırı beğeniyorum. bunu kimseye söyleyemezdim. şimdi gidiyorum. geri kalan her şeyi size. of. bye.

3 yorum:

  1. "iyi biri olmasının dışında hiçbir özelliğinin olmaması" demişsin ama düşününce iyi sıfatı zaten hiçbir özelliğiyle ön plana çıkmayan insanlar için kullanılmaz mı? "Iyi" sözlük anlamı sebebiyle olumlu bir sıfat gibi gözükse de, günümüzde gizli gizli "zararsız" hatta "etkisiz eleman" anlamına geliyor sanki. Gerçi sen çağcıl iletişim yöntemleriyle vs ilgili bir kız olduğuna göre anlam değiştirmese de, artık başka birşeyler ima eden bu sıfattan çoktan haberdarsındır. Biliyormusun, ben o kadar iyi bir insanım ki her fotografımda dogrudan objektife bakıyorum, uzaklara bakarken bir tane bile fotografım yok. O kadar iyi bir insanım ki hiç sigara içesim gelmiyor, kötü arkadaşlarımın şairane hareketlerle gözlerini kısarak sigaralarını yakıp çakmağı bıraktıklarında çakmakla oynuyorum, kıvılcım filan çıkartmak gibi karizmatik olmayan hareketler yapıyorum sırf hoşuma gidiyor diye. O kadar iyi bir insanım ki üniversiteye kadar hep basmalı olmayan düz kurşun kalem kullandım. O kadar iyi bir insanım ki herkesin ironiden anladığı bir dünya hayal edebiliyorum. Hatta ve hatta o kadar iyi bir insanım ki size iyi geceler diliyorum, hemde iyi'nin eski anlamıyla.

    YanıtlaSil
  2. ben onu "iyi" tanımıyorum ki. belki "iyi"dir. belki de iyidir. her türlü kabul ediyorum kendisini. şey gibi diyosun galiba sen de; hani böyle "çocuk yakışlıklı mı abi" diye sorduğunda, "ya tatlı çocuk ya da "çok iyi çocuk" dediklerinde "he yani çirkin" diye yabıştırır uzaklaşırsın. onu gibi mi? öyle gibi sanki:)

    YanıtlaSil
  3. houmm sevdim bunu. ancak şu bloguna izleyici şeyini koyuversen diyorum fena olmaz.

    YanıtlaSil